OLMUHLE FANDLER GMBH

Био масло от сусам 250мл

balevbio

250мл.

14.29лв.

25.59лв.

Снимка на продукт

-44%

Сподели
Сигнал

Промоции на OLMUHLE FANDLER GMBH Био масло от сусам 250мл в balevbio. Сравни цените на Био масло от сусам 250мл в България - спести време и пари с помощта на mysupermarket.bg

Пресовани и небелени сусамени семена, една ценна култура от Далечния Изток. Студено пресовано, нефилтрирано и нерафинирано. Начин на употреба: Подходящо е за овкусяване на салата от червено цвекло с хрян, домати; за готвене в уок тиган, за ориз, нудли и зърнени храни.   Хранителни стойности   за 100g продукт   Енергийна стойност   3700 kJ/900 kcal   Мазнини   100g   - от които наситени мастни киселини   16g   - мононенаситени мастни киселини   41g   - полиненаситени мастни киселини   43g   Въглехидрати   0g   - от които захари   0g   Белтъци   0g   Сол   0g Съхранение: На сухо и хладно място, защитено от светлина. Внимание: Тъй като този продукт е натурален, възможно е да се получи утаяване или непрозрачност на съдържанието.Пресовани и небелени сусамени семена, една ценна култура от Далечния Изток. Студено пресовано, нефилтрирано и нерафинирано. Начин на употреба: Подходящо е за овкусяване на салата от червено цвекло с хрян, домати; за готвене в уок тиган, за ориз, нудли и зърнени храни.   Хранителни стойности   за 100g продукт   Енергийна стойност   3700 kJ/900 kcal   Мазнини   100g   - от които наситени мастни киселини   16g   - мононенаситени мастни киселини   41g   - полиненаситени мастни киселини   43g   Въглехидрати   0g   - от които захари   0g   Белтъци   0g   Сол   0g Съхранение: На сухо и хладно място, защитено от светлина. Внимание: Тъй като този продукт е натурален, възможно е да се получи утаяване или непрозрачност на съдържанието.

Предоставената информация е публична. В случай, че информацията се окаже невярна, MySupermarket не дължи вреди на никого.

Подобни Промоции