RAAB VITALFOOD GMBH

Витамин K2 50 таблетки х 1,5g

balevbio

75гр.

12.99лв.

21.99лв.

Снимка на продукт

-41%

Сподели
Сигнал

Промоции на RAAB VITALFOOD GMBH Витамин K2 50 таблетки х 1,5g в balevbio. Сравни цените на Витамин K2 50 таблетки х 1,5g в България - спести време и пари с помощта на mysupermarket.bg

ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА Таблетки за смучене с вкус на ябълка и подсладител ксилитол. Съдържат ферментирал вегански Витамин К2 (менахинон-7) в биоактивна транс-форма. Ферментиралите соеви зърна (Нато) са естествен източник на Витамин К2. Предназначение: Витамин К допринася за нормалното кръвосъсирване и за поддържането на нормалното състояние на костите. Препоръчителен дневен прием: 1 таблетка за смучене дневно преди или след хранене. Дневният прием осигурява (капсули): Витамин К2 53µg (71%РКП*).* Референтни количества за дневен прием на средностатистически възрастен (8400 kJ/ 2000 kcal) Опаковката съдържа порции. Не съдържа глутен и лактоза. Веган. Забележка: Препоръчителният дневен прием не трябва да бъде надвишаван. Продуктът не трябва да се използва като заместител на разнообразното и рационално хранене. Деца под 18 години, бременни и кърмещи жени трябва да се консултират със специалист преди употреба. По време на прием на антикоагулантни лекарства (антикоагуланти), трябва да се консултирате с Вашия лекар, преди да приемате добавки с Витамин К. Могат да имат слабителен ефект, при прекомерна употреба. Съхранявайте на място недостъпно за деца. Съхранение: Добре затворен на сухо и хладно място.ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА Таблетки за смучене с вкус на ябълка и подсладител ксилитол. Съдържат ферментирал вегански Витамин К2 (менахинон-7) в биоактивна транс-форма. Ферментиралите соеви зърна (Нато) са естествен източник на Витамин К2. Предназначение: Витамин К допринася за нормалното кръвосъсирване и за поддържането на нормалното състояние на костите. Препоръчителен дневен прием: 1 таблетка за смучене дневно преди или след хранене. Дневният прием осигурява (капсули): Витамин К2 53µg (71%РКП*).* Референтни количества за дневен прием на средностатистически възрастен (8400 kJ/ 2000 kcal) Опаковката съдържа порции. Не съдържа глутен и лактоза. Веган. Забележка: Препоръчителният дневен прием не трябва да бъде надвишаван. Продуктът не трябва да се използва като заместител на разнообразното и рационално хранене. Деца под 18 години, бременни и кърмещи жени трябва да се консултират със специалист преди употреба. По време на прием на антикоагулантни лекарства (антикоагуланти), трябва да се консултирате с Вашия лекар, преди да приемате добавки с Витамин К. Могат да имат слабителен ефект, при прекомерна употреба. Съхранявайте на място недостъпно за деца. Съхранение: Добре затворен на сухо и хладно място.

Предоставената информация е публична. В случай, че информацията се окаже невярна, MySupermarket не дължи вреди на никого.

Подобни Промоции