WINDMILL ORGANICS LTD.

Био бананов цвят в саламура 400г

balevbio

400гр.

8.19лв.

Био бананов цвят в саламура 400г

от 19/06

Сподели
Сигнал

Промоции на WINDMILL ORGANICS LTD. Био бананов цвят в саламура 400г в balevbio. Сравни цените на Био бананов цвят в саламура 400г в България - спести време и пари с помощта на mysupermarket.bg

Веган заместител на месото. Банановият цвят е месесто лилаво цвете, оформено като сълза, което расте в края на чепката бананови плодове. Наскоро започна да набира популярност като веган заместител на месото. Подобен на плодовете джакфрут (индийското хлебно дърво), което също произхожда от югоизточна Азия, има неутрален вкус и месеста текстура. Това го прави отлична съставка за веган версия на популярното fish and chips. Този питателен, съдържащ фибри цвят, може да се добавя и в ястия приготвяни на уок тиган, кърита и други различни рецепти, в зависимост от предпочитанията.   Хранителни стойности   за 100g   Енергийна стойност   88kJ/ 21kcal   Мазнини   0g   - от които наситени мастни киселини   0g   Въглехидрати   3,8g   - от които захари   <1g   Белтъци   1,5g   Сол   <1g   Влакнини   3g Съхранение: след отваряне преместете в подходящ съд и съхранявайте в хладилник. Консумирайте в рамките на 3 дни. Изображението върху опаковката е символично.Веган заместител на месото. Банановият цвят е месесто лилаво цвете, оформено като сълза, което расте в края на чепката бананови плодове. Наскоро започна да набира популярност като веган заместител на месото. Подобен на плодовете джакфрут (индийското хлебно дърво), което също произхожда от югоизточна Азия, има неутрален вкус и месеста текстура. Това го прави отлична съставка за веган версия на популярното fish and chips. Този питателен, съдържащ фибри цвят, може да се добавя и в ястия приготвяни на уок тиган, кърита и други различни рецепти, в зависимост от предпочитанията.   Хранителни стойности   за 100g   Енергийна стойност   88kJ/ 21kcal   Мазнини   0g   - от които наситени мастни киселини   0g   Въглехидрати   3,8g   - от които захари   <1g   Белтъци   1,5g   Сол   <1g   Влакнини   3g Съхранение: след отваряне преместете в подходящ съд и съхранявайте в хладилник. Консумирайте в рамките на 3 дни. Изображението върху опаковката е символично.

Предоставената информация е публична. В случай, че информацията се окаже невярна, MySupermarket не дължи вреди на никого.

Подобни Промоции