MGD

Растителен въглен 120 капсули

balevbio

31.8гр.

17.99лв.

25.29лв.

Снимка на продукт

-29%

Сподели
Сигнал

Промоции на MGD Растителен въглен 120 капсули в balevbio. Сравни цените на Растителен въглен 120 капсули в България - спести време и пари с помощта на mysupermarket.bg

Растителният въглен произлиза от дървесните части на някои видове дървета (дърво, кора, корпуси) след калциниране при висока температура. Счита се, че е активен или активиран, когато претърпи втори термичен удар в присъствието на въздух и пара, инжектирана под налягане. Това води до увеличаване на абсорбционната способност на въглена Предназначение: Растителният въглен допринася за нормалната функция на червата. Препоръчителен дневен прием: 4 капсули на ден между храненията. Дневният прием осигурява (4 капсули): растителен въглен 760mg Забележка: Въгленът възпрепятства усвояването на повечето лекарства (контрацептиви и др.). Да се приема отделно - най-малко 2 часа от приема на други лекарства. Препоръчителният дневен прием не трябва да бъде надвишаван. Продуктът не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене. Деца под 18 години, бременни и кърмещи жени трябва да се консултират със специалист преди употреба. Съхранявайте на място недостъпно за деца. Съхранение: на сухо място, далече от източници на топлина. Изображението е символично.Растителният въглен произлиза от дървесните части на някои видове дървета (дърво, кора, корпуси) след калциниране при висока температура. Счита се, че е активен или активиран, когато претърпи втори термичен удар в присъствието на въздух и пара, инжектирана под налягане. Това води до увеличаване на абсорбционната способност на въглена Предназначение: Растителният въглен допринася за нормалната функция на червата. Препоръчителен дневен прием: 4 капсули на ден между храненията. Дневният прием осигурява (4 капсули): растителен въглен 760mg Забележка: Въгленът възпрепятства усвояването на повечето лекарства (контрацептиви и др.). Да се приема отделно - най-малко 2 часа от приема на други лекарства. Препоръчителният дневен прием не трябва да бъде надвишаван. Продуктът не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене. Деца под 18 години, бременни и кърмещи жени трябва да се консултират със специалист преди употреба. Съхранявайте на място недостъпно за деца. Съхранение: на сухо място, далече от източници на топлина. Изображението е символично.

Предоставената информация е публична. В случай, че информацията се окаже невярна, MySupermarket не дължи вреди на никого.

Подобни Промоции