Koval

Био уиски блендед 4 зърна 200мл

balevbio

200мл.

23.19лв.

46.99лв.

Снимка на продукт

-51%

Сподели
Сигнал

Промоции на Koval Био уиски блендед 4 зърна 200мл в balevbio. Сравни цените на Био уиски блендед 4 зърна 200мл в България - спести време и пари с помощта на mysupermarket.bg

Висококачествено американско уиски, произведено по занаятчийски метод от ечемичен малц, овес, ръж и пшеница. Отлежава в малки бъчви за удължен период от време. Всяка бутилка е от една единствена бъчва. Нетипичният избор на зърнени култури предлага едно комплексно уиски със сладък профил, доминирано от аромати на банан, канела и зърнена закуска. Има кехлибарен цвят и предлага на любителите на уискито уникално питейно изживяване. С аромат на банан, сладки подправки, кардамон и тютюневи нотки. Вкусът му е изразено пиперлив със свежест на зелена ябълка и лайм. Има силен и запомнящ се завършек с бавно избледняващи аромати на канела, нектарини и мента. Консумирайте отговорно! Алкохолно съдържание: 47% vol За Дестилерията: Крафт дестилерията Koval се намира в Чикаго, открита през 2008г. от Робърт и Сонат Бирнекер. Това е първата нова дестилерия в града от времето на Сухия режим. Думата „Ковал“ означава „черна овца“ на няколко източноевропейски езика, а дестилерията на Koval определено се откроява и се осмелява да бъде различна във все по-претъпкания и конкурентен свят на производство на спиртни напитки. Производството е в много ограничени партиди, от местно произведени зърнени култури, използва се единствено т.нар. "сърце" на дестилата, а бъчвите са чисто нови американски дъбови бъчви с вместимост 30 галона (приблизително 113л).Висококачествено американско уиски, произведено по занаятчийски метод от ечемичен малц, овес, ръж и пшеница. Отлежава в малки бъчви за удължен период от време. Всяка бутилка е от една единствена бъчва. Нетипичният избор на зърнени култури предлага едно комплексно уиски със сладък профил, доминирано от аромати на банан, канела и зърнена закуска. Има кехлибарен цвят и предлага на любителите на уискито уникално питейно изживяване. С аромат на банан, сладки подправки, кардамон и тютюневи нотки. Вкусът му е изразено пиперлив със свежест на зелена ябълка и лайм. Има силен и запомнящ се завършек с бавно избледняващи аромати на канела, нектарини и мента. Консумирайте отговорно! Алкохолно съдържание: 47% vol За Дестилерията: Крафт дестилерията Koval се намира в Чикаго, открита през 2008г. от Робърт и Сонат Бирнекер. Това е първата нова дестилерия в града от времето на Сухия режим. Думата „Ковал“ означава „черна овца“ на няколко източноевропейски езика, а дестилерията на Koval определено се откроява и се осмелява да бъде различна във все по-претъпкания и конкурентен свят на производство на спиртни напитки. Производството е в много ограничени партиди, от местно произведени зърнени култури, използва се единствено т.нар. "сърце" на дестилата, а бъчвите са чисто нови американски дъбови бъчви с вместимост 30 галона (приблизително 113л).

Предоставената информация е публична. В случай, че информацията се окаже невярна, MySupermarket не дължи вреди на никого.

Подобни Промоции