Lavera

Био подхранващ гел Style & Care

balevbio

10.99лв.

15.69лв.

Снимка на продукт

-30%

Сподели
Сигнал

Промоции на Lavera Био подхранващ гел Style & Care в balevbio. Сравни цените на Био подхранващ гел Style & Care в България - спести време и пари с помощта на mysupermarket.bg

Нежно стилизира и се грижи за веждите. 9,5 мл Продуктите Lavera се тестват редовно от Немското потребителско списание OKO-TEST от юни 1992 - получавали са максимална оценка повече от 570 пъти. OKO-TEST поставя високи стандарти към качеството на своите изследвания. В допълнение, в публикациите за здравни рискове, OKO-TEST анализира ползата от изследваните продукти. Трето, OKO-TEST разглежда продукта и неговата опаковка от гледна точка на поносимостта и еветуална вреда за природата! Разбира се, всички продукти Lavera се тествати и сертифицирани от независими институции като Института за Пазарна Екология (IMO Control). Нашите сертифицирани натурални козметични продукти спазват ръководствата за контролирана натурална козметика на Федерацията на Немските Индустрии и търговски фирми за фармацефтични, здравословни продукти, хранителни добавки и продукти за личната хигиена (BDIH) и носят печата за одобрение BDIH. Когато говорим за качество, ние не правим компромиси. Всяка промяна в продуктите е съобразена с NaTrue – сертификация. NaTrue, като международен сертифициращ стандарт, държи на високо качество, прозрачност и постоянство в натуралната козметиа. С всяка промяна от BDIH- към NaTrue- сертифицираност, ние правим напр. вече нежните тензиди към още по-щадящи такива.Нежно стилизира и се грижи за веждите. 9,5 мл Продуктите Lavera се тестват редовно от Немското потребителско списание OKO-TEST от юни 1992 - получавали са максимална оценка повече от 570 пъти. OKO-TEST поставя високи стандарти към качеството на своите изследвания. В допълнение, в публикациите за здравни рискове, OKO-TEST анализира ползата от изследваните продукти. Трето, OKO-TEST разглежда продукта и неговата опаковка от гледна точка на поносимостта и еветуална вреда за природата! Разбира се, всички продукти Lavera се тествати и сертифицирани от независими институции като Института за Пазарна Екология (IMO Control). Нашите сертифицирани натурални козметични продукти спазват ръководствата за контролирана натурална козметика на Федерацията на Немските Индустрии и търговски фирми за фармацефтични, здравословни продукти, хранителни добавки и продукти за личната хигиена (BDIH) и носят печата за одобрение BDIH. Когато говорим за качество, ние не правим компромиси. Всяка промяна в продуктите е съобразена с NaTrue – сертификация. NaTrue, като международен сертифициращ стандарт, държи на високо качество, прозрачност и постоянство в натуралната козметиа. С всяка промяна от BDIH- към NaTrue- сертифицираност, ние правим напр. вече нежните тензиди към още по-щадящи такива.

Предоставената информация е публична. В случай, че информацията се окаже невярна, MySupermarket не дължи вреди на никого.

Подобни Промоции