ARLA

Крем сирене ARLA билки 200 г.

tmarket

200гр.

3.59лв.

4.49лв.

Снимка на продукт

-20%

до 22/04

Сподели
Сигнал

Промоции на Крем сирене ARLA билки 200 г. в tmarket. Сравни цените на Крем сирене ARLA билки 200 г. в България - спести време и пари с помощта на mysupermarket.bg

Крем сирене Arla Билки и подправки е направено от 100% натурални съставки и е с намалено съдържание на мазнини 15,5%. Има леко пикантен привкус, който се придава от комбинацията на червен и черен пипер, лук, червени чушки и билки. Силният му, отчетлив вкус превръща това крем сирене в чудесна съставка за приготвяне на зеленчукови сосове. То е страхотно и за мазане върху хлебче. С крем сирената на Arla лекото, здравословно, разнообразно и вкусно хапване е мисия възможна. Те са чудесна компания както за закуска, така и за обяд и вечеря. Всички продукти на Arla са произведени с изключително внимание и грижа. Млякото за тях се добива в собствени ферми на Arla. Съставки: МЪТЕНИЦА, СМЕТАНА, сол, сушен лук (1,11%), сушени червени чушки (0,28%), копър (0,06%), екстракт от чесън, босилек, МЛЕЧНОКИСЕЛИ КУЛТУРИ.

Предоставената информация е публична. В случай, че информацията се окаже невярна, MySupermarket не дължи вреди на никого.

Подобни Промоции