La Via Lattea
Био йогурт замразен 500мл
500мл.
15.19лв.
от 19/06
Промоции на La Via Lattea Био йогурт замразен 500мл в balevbio. Сравни цените на Био йогурт замразен 500мл в България - спести време и пари с помощта на mysupermarket.bg
Без лактоза. Без глутен. Освежаващ йогурт без лактоза. Произведен в Северна Италия от семеен бизнес в Алпите. Млякото идва от крави в региона и се подквасва внимателно на място. Шоковото замразяване запазва ценните млечнокисели бактерии. Указание за употреба: Съвет: Оставете йогурта да се размрази за 10 минути преди консумация. Хранителни стойности за 100g Енергийна стойност 626kJ/148kcal Мазнини 2,6g - от които наситени мастни киселини 1,8g Въглехидрати 27g - от които захари 24g Белтъци 2,3g Сол 0,1g Съхранение: във фризер, при температура не по-висока от -18°С. Не замразявайте повторно след размразяване. Изображението върху опаковката е символично. За La Via Lattea Произведен от семейния бизнес La Via Lattea, който е базиран в италианското планинско село Касперия в Сабинските хълмове близо до Рим. Сладоледът се прави с любов, предимно на ръка, от собственика Фабрицио, семейството му и малък екип от персонал. Използват се най-добрите съставки и рецепти, в идеалния случай от регионални производители. Ароматни плодове, узрели на слънце и мляко от биологично отглеждани крави. Резултатът е естествен вкус и кремообразна консистенция.Без лактоза. Без глутен. Освежаващ йогурт без лактоза. Произведен в Северна Италия от семеен бизнес в Алпите. Млякото идва от крави в региона и се подквасва внимателно на място. Шоковото замразяване запазва ценните млечнокисели бактерии. Указание за употреба: Съвет: Оставете йогурта да се размрази за 10 минути преди консумация. Хранителни стойности за 100g Енергийна стойност 626kJ/148kcal Мазнини 2,6g - от които наситени мастни киселини 1,8g Въглехидрати 27g - от които захари 24g Белтъци 2,3g Сол 0,1g Съхранение: във фризер, при температура не по-висока от -18°С. Не замразявайте повторно след размразяване. Изображението върху опаковката е символично. За La Via Lattea Произведен от семейния бизнес La Via Lattea, който е базиран в италианското планинско село Касперия в Сабинските хълмове близо до Рим. Сладоледът се прави с любов, предимно на ръка, от собственика Фабрицио, семейството му и малък екип от персонал. Използват се най-добрите съставки и рецепти, в идеалния случай от регионални производители. Ароматни плодове, узрели на слънце и мляко от биологично отглеждани крави. Резултатът е естествен вкус и кремообразна консистенция.
Предоставената информация е публична. В случай, че информацията се окаже невярна, MySupermarket не дължи вреди на никого.