WeightWorld
Weight World Ябълков оцет Гъми х 90 желирани таблетки
46.88лв.
55.15лв.
-15%
до 27/12
Промоции на true Weight World Ябълков оцет Гъми х 90 желирани таблетки в galen. Сравни цените на Weight World Ябълков оцет Гъми х 90 желирани таблетки в България - спести време и пари с помощта на mysupermarket.bg
Weight World Apple Cider Vinegar Gummies е хранителна добавка, под формата на вкусни желирани таблетки. Създадени специално за намаляване на апетита и пристъпите на глад, приемайте тези гъмита всеки ден, за да отслабнете здравословно и подобрите чревната перисталтика. Всяка желирана таблетка Ябълков оцет гъмис на WeightWorld предоставя 1000 мг чист натурален ябълков оцет, с добавени витамини С, В6, В9, В12 и сок от цвекло на прах, които подсилват полезните качества на продукта. Важно е да отбележим, че ябълковият оцет, в продукта, се доставя с майката (оцетната гъба) – нишки от протеини, ензими и полезни бактерии, които играят ролята на пробиотик и подобряват състоянието на чревната флора. Weight World Ябълков оцет Гъми са вкусна алтернатива на течния ябълковия оцет, както и за всички, които изпитват затруднение да поглъщат капсули и таблетки. Предимства и полезни свойства на Ябълков оцет гъмис на WeightWorld: С натурален вкус на ябълки; Съдържа силно питателна оцетна киселина (5%); Идеална добавка за управление на теглото – регулира апетита и подпомага отслабването; Допринася за нормалния енергиен метаболизъм; Спомага за намаляване на умората и отпадналостта; Детоксикира и пречиства организма; Повишава имунитета; Подпомага храносмилането; Намалява „лошия“ холестерол и триглицеридите; Понижава нивата на кръвната захар при диабетици; Поддържа цялостното здраве на сърцето; Осигурява прилив на енергия при физическо изтощение; Изчиства кръвоносните съдове и подобрява кръвообращението; Антиоксидантни, антибактериални, антисептични и противогъбични свойства; Подходящ за вегани; Без ГМО, без желатин; Без изкуствени оцветители и аромати. Хранителен състав и основно действие на ябълковия оцет: Ябълковият оцет е комбинация от дрожди и бактерии, получени по време на ферментацията, и е богат на протеини, ензими и полезни за червата бактерии. Наред с пълния спектър витамини, минерали, микроелементи, пектини, дъбилни вещества, ябълковият оцет съперничи на много суперхрани по отношение на антиоксидантния си капацитет. Ябълките притежават много силна антиоксидантна активност поради съдържанието на кверцетин, катехин, флоридин и хлорогенна киселина. Процесът на ферментация произвежда още по-голямо разнообразие от феноли и флавоноиди. Подпомага отслабването: Ябълковият оцет има положителен ефект върху храносмилателните процеси, ускорявайки процеса на отстраняване на мазнините от тялото. Резултат? По-бърза загуба на тегло. Освен това, ябълковият оцет може да ви помогне да се чувствате сити за по-дълго време. Проведено проучване установи, че оцетната киселина, едно от активните съединения в ябълковия оцет, помага да се забави скоростта, с която храната напуска стомаха при здрави хора и тези с диабет тип 1. Оцетната киселина може да премине кръвно-мозъчната бариера през дебелото черво, за да задейства зоната на мозъка, която влияе върху нивата на апетита ви, потискайки нивата на глад и ви кара да се чувствате сити и удовлетворени за по-дълго време. Антимикробно действие: Оцетната и ябълчената киселини, които се намират в ябълковия оцет, проявяват антибактериално, антисептично и противогъбично действие. Проучванията показват, че ябълковия оцет може да предотврати растежа на нежелани патогенни микроби, включително щамове на E. coli , S. aureus и C. albicans, и да понижи възпалителните цитокини. Доказано е също, че той разгражда бактериалните биофилми, като по този начин унищожава патогенните бактерии в тялото. Балансира нивата на кръвната захар: Ябълковият оцет понижава нивата на кръвната захар и това е в помощ за хората, страдащи от диабет. Поддържа имунитета и здравето на сърцето: Ябълковият оцет съдържа флавоноиди, свързани с имунната функция и окислителните реакции, включително галова киселина, катехин и ферулинова киселина. Проучванията сочат, че неговият антиоксидантен капацитет е равен на този на висококачествен черен чай и е около 32 пъти по-висок от черния шоколад. Оцетната киселина, в ябълковия оцет, води до намаляване на общия холестерол и триглицеридите. Това допринася за по-добро здраве на сърцето и намален риск от сърдечно-съдови заболявания.
Предоставената информация е публична. В случай, че информацията се окаже невярна, MySupermarket не дължи вреди на никого.