Терацо ЕООД

Сапун лавандула ръчноправен

balevbio

4.99лв.

6.99лв.

Снимка на продукт

-29%

Сподели
Сигнал

Промоции на Терацо ЕООД Сапун лавандула ръчноправен в balevbio. Сравни цените на Сапун лавандула ръчноправен в България - спести време и пари с помощта на mysupermarket.bg

Билката лавандула кисне в зехтина, преди да бъде осапунен. На това сапунът дължи част от омайния си аромат. Обогатен е с етерично масло от лавандула, брашно от овесени ядки и витамин Е. В края на процеса сме прибавили и изсушен цвят от лавандула. Около 3%-5% от маслата остават в свободно състояние. Благодарение на чудотворната билка, в комбинация с натуралните и етерични масла сапунът има хидратиращо и регенериращо въздейтвие върху кожата. Кожата остава чиста и свежа след измиване. Билката с уханни лилави цветове има силни дезинфектиращи, антибактериални и антигъбични свойства. Етеричното масло от лавандула е чудесен имуностимулант, който защитава от вируси, настинки и грип. Има много благотворно регенериращо действие върху кожата и за това се препоръчва при дерматити, екземи и др. Влияе балансиращо и успокояващо на нервната система. Препоръчва се при мигрена, безсъние, безпокойство, емоционален стрес. Сапунът има лек ексфолиращ ефект при измиване. Може да се използва при всякакъв вид кожа.Билката лавандула кисне в зехтина, преди да бъде осапунен. На това сапунът дължи част от омайния си аромат. Обогатен е с етерично масло от лавандула, брашно от овесени ядки и витамин Е. В края на процеса сме прибавили и изсушен цвят от лавандула. Около 3%-5% от маслата остават в свободно състояние. Благодарение на чудотворната билка, в комбинация с натуралните и етерични масла сапунът има хидратиращо и регенериращо въздейтвие върху кожата. Кожата остава чиста и свежа след измиване. Билката с уханни лилави цветове има силни дезинфектиращи, антибактериални и антигъбични свойства. Етеричното масло от лавандула е чудесен имуностимулант, който защитава от вируси, настинки и грип. Има много благотворно регенериращо действие върху кожата и за това се препоръчва при дерматити, екземи и др. Влияе балансиращо и успокояващо на нервната система. Препоръчва се при мигрена, безсъние, безпокойство, емоционален стрес. Сапунът има лек ексфолиращ ефект при измиване. Може да се използва при всякакъв вид кожа.

Предоставената информация е публична. В случай, че информацията се окаже невярна, MySupermarket не дължи вреди на никого.

Подобни Промоции