РОДЕН КРАЙ

Бисквити детски свят РОДЕН КРАЙ 135 гр.

tmarket

135гр.

1.79лв.

2.79лв.

Снимка на продукт

-36%

до 20/05

изтекла

Сподели
Сигнал

Промоции на Бисквити детски свят РОДЕН КРАЙ 135 гр. в tmarket. Сравни цените на Бисквити детски свят РОДЕН КРАЙ 135 гр. в България - спести време и пари с помощта на mysupermarket.bg

Описание на продукта Бисквити Детски Свят Роден Край са хрупкави тунквани бисквити с фина шоколадова глазура и нежен крем, перфектни за детска закуска. Подходящи са не само за хапване от малки и пораснали деца, но и за приготвяне на различни домашни и торти с бисквити. Състав ПШЕНИЧНО брашно 30%, захар, нехидрогенирана растителна мазнина(палмова), частично хидрогениани растителни мазнини( мазнини- палмова, СОЕВА, рапична, слънчогледова, емулгатори- сорбитан тристеарат и СОЕВ лецитин), какао на прах с намалено маслено съдържание, обезмаслено МЛЯКО на прах, пастьоризиран ЯЙЧЕН меланж, регулатор на киселинността( лимонена киселина), набухватели ( натриев бикарбонат, амониев бикарбонат), сол, емулгатори(рапичен лецитин, амониеви фосфатиди), ароматизанти.

Предоставената информация е публична. В случай, че информацията се окаже невярна, MySupermarket не дължи вреди на никого.

Подобни Актуални Промоции