CORN FLAKES

Зърнена закуска NESTLÉ® CORN FLAKES 500g БЕЗ ГЛУТЕН

tmarket

500гр.

6.99лв.

8.55лв.

Зърнена закуска NESTLÉ® CORN FLAKES 500g БЕЗ ГЛУТЕН

-18%

до 16/04

изтекла

Сподели
Сигнал

Промоции на Зърнена закуска NESTLÉ® CORN FLAKES 500g БЕЗ ГЛУТЕН в tmarket. Сравни цените на Зърнена закуска NESTLÉ® CORN FLAKES 500g БЕЗ ГЛУТЕН в България - спести време и пари с помощта на mysupermarket.bg

Зърнена закуска NESTLÉ® CORN FLAKES представлява царевичен флейкс, с добавени витамини. БЕЗ ГЛУТЕН! За да отговорим на променящите се нужди на нашите поребители, разработихме тази рецепта без съдържание на глутен и запазвайки в същото време неустомия вкус на зърнената закуска. Подробности и предимства БЕЗ ГЛУТЕН!  С добавени 5 витамина / Съставки: Царевица 98.6%, захар, сол, декстроза, частично инвертиран сироп на кафява захар, регулатор на киселинността: тринатриев фосфат. Витамини: никотинамид, калциев D- пантотенат, рибофлавин, пиридоксин хидрохлорид, птероилмоноглутаминова киселина. Може да съдържа следи от фъстъци и ядки. Начин на приготвяне: Приготвянето става изключително бързо и лесно – само добавяте студено прясно или кисело мляко и може да се насладите на вкусна и балансирана закуска. Подходящ да се използва и при приготвяне на безглутенови рецепти.

Предоставената информация е публична. В случай, че информацията се окаже невярна, MySupermarket не дължи вреди на никого.

Подобни Актуални Промоции