Промоции на Фитнес

Магазин
Фитнес

21 актуални промоции

Протеин на прах различни вкусове

FIT SPO

Протеин на прах различни вкусове

kaufland

2.09лв.

2.99лв.

до 23/06

-30%

Протеиново барче StrawberryChoco
55гр.

Fit Spo

Протеиново барче StrawberryChoco

kaufland

2.09лв.

2.99лв.

до 23/06

-30%

Протеиново барче Chocolate
55гр.

FIT SPO

Протеиново барче Chocolate

kaufland

2.09лв.

2.99лв.

до 23/06

-30%

Протеиново барче Hazelnut
60гр.

FIT SPO

Протеиново барче Hazelnut

kaufland

2.23лв.

3.19лв.

до 23/06

-30%

Протеиново барче различни видове

FIT SPO

Протеиново барче различни видове

kaufland

2.44лв.

3.49лв.

до 23/06

-30%

Протеиново барче различни вкусове

Fit Spo

Протеиново барче различни вкусове

kaufland

2.79лв.

3.99лв.

до 23/06

-30%

Протеинова бисквита Triple Chocolate
70гр.

FitSpo

Протеинова бисквита Triple Chocolate

kaufland

2.79лв.

3.99лв.

до 23/06

-30%

Протеин на прах различни вкусове
908гр.

FitSpo

Протеин на прах различни вкусове

kaufland

31.49лв.

44.99лв.

до 23/06

-30%

Барче Протеиново Corny Кокос 50Гр-
50гр.

Барче Протеиново Corny Кокос 50Гр-

fantastico

3.49лв.

4.79лв.

до 26/06

-27%

Блокче Fit Spo Flap Jack Шоко Чип Овесено 90 Гр-
90гр.

Блокче Fit Spo Flap Jack Шоко Чип Овесено 90 Гр-

fantastico

1.99лв.

2.39лв.

до 26/06

-17%

Блокче Fit Spo Flap Jack Смути Череша Овесено 100Гр-
100гр.

Блокче Fit Spo Flap Jack Смути Череша Овесено 100Гр-

fantastico

2.39лв.

2.79лв.

до 26/06

-14%

Блокче Fit Spo Flap Jack Орехи и Фурми Овесено 90Гр-
90гр.

Блокче Fit Spo Flap Jack Орехи и Фурми Овесено 90Гр-

fantastico

1.99лв.

2.39лв.

до 26/06

-17%

Блокче Fit Spo Flap Jack Боровинки Овесено 90 Гр-
90гр.

Блокче Fit Spo Flap Jack Боровинки Овесено 90 Гр-

fantastico

1.99лв.

2.39лв.

до 26/06

-17%

Донът шоколад 56 ГР
56гр.

Донът шоколад 56 ГР

billa

0.99лв.

1.09лв.

до 26/06

-9%

Барче Протеиново Corny Power Ванилия 50Гр-
50гр.

Барче Протеиново Corny Power Ванилия 50Гр-

fantastico

3.49лв.

4.79лв.

до 26/06

-27%

Барче Протеиново Corny Power Бисквитка 50Гр-
50гр.

Барче Протеиново Corny Power Бисквитка 50Гр-

fantastico

3.49лв.

4.79лв.

до 26/06

-27%

Барче Протеиново Corny Шоколад 50Гр-
50гр.

Барче Протеиново Corny Шоколад 50Гр-

fantastico

3.49лв.

4.79лв.

до 26/06

-27%

Бар Протеинов Fit Spo Active Кокос 60 Гр 33% Прот.-
60гр.

Бар Протеинов Fit Spo Active Кокос 60 Гр 33% Прот.-

fantastico

2.49лв.

3.59лв.

до 26/06

-31%

Бар Протеинов Fit Spo Crunchy Шок. Брауни 64 Гр Каси-
64гр.

Бар Протеинов Fit Spo Crunchy Шок. Брауни 64 Гр Каси-

fantastico

2.99лв.

3.99лв.

до 26/06

-25%

Бар Протеинов F**king Delicious Кокос 40Гр-
40гр.

Бар Протеинов F**king Delicious Кокос 40Гр-

fantastico

1.99лв.

2.39лв.

до 24/06

-17%