Промоции на Кайма в TMarket

TMarket
Кайма

0 актуални промоции


Изтекли и непромоционални продукти

Кайма ТАНДЕМ 60/40 смес 500гр
500гр.

ТАНДЕМ

Кайма ТАНДЕМ 60/40 смес 500гр

tmarket

7.99лв.

Кайма 100% свинска, на грамаж
1гр.

Кайма 100% свинска, на грамаж

tmarket

6.49лв.

7.99лв.

до 13/02

-19%

изтекла

Кайма свинска, кг.
500гр.

Кайма свинска, кг.

tmarket

3.5лв.

4.5лв.

до 22/07

-22%

изтекла

Кайма НАРОДНА принц. замр. 250г
250гр.

НАРОДЕН

Кайма НАРОДНА принц. замр. 250г

tmarket

2.89лв.

от 29/08

Кайма свинска, кг.
500гр.

Кайма свинска, кг.

tmarket

3.25лв.

4.35лв.

до 07/08

-25%

изтекла

Кайма Фермата Универсална охл. 250 гр
250гр.

Фермата

Кайма Фермата Универсална охл. 250 гр

tmarket

1.19лв.

1.39лв.

до 13/05

-14%

изтекла

Кайма свинска ЗЮМБИЛСКИ 400 гр.
400гр.

-

Кайма свинска ЗЮМБИЛСКИ 400 гр.

tmarket

4.99лв.

от 06/07

Кайма телешка 500 г
500гр.

-

Кайма телешка 500 г

tmarket

5.99лв.

от 06/07

Кайма смес 60/40, кг.
500гр.

Месокомбинат Свиленград

Кайма смес 60/40, кг.

tmarket

3.65лв.

5лв.

до 15/07

-27%

изтекла

Кайма охлaдена, КОЛБАСО, 220 гр.
220гр.

КОЛБАСО

Кайма охлaдена, КОЛБАСО, 220 гр.

tmarket

1.19лв.

1.49лв.

до 22/07

-20%

изтекла

Кайма НАРОДНА за принцеси 250 гр.
250гр.

НАРОДЕН

Кайма НАРОДНА за принцеси 250 гр.

tmarket

1.99лв.

2.99лв.

до 22/07

-33%

изтекла

Кайма НАРОДНА за принцеси с кашкавал 250 гр.
250гр.

НАРОДЕН

Кайма НАРОДНА за принцеси с кашкавал 250 гр.

tmarket

1.99лв.

2.99лв.

до 22/07

-33%

изтекла

Кайма НАРОДНА универсална 250 г
250гр.

НАРОДЕН

Кайма НАРОДНА универсална 250 г

tmarket

1.99лв.

2.99лв.

до 22/07

-33%

изтекла

Нарцис, бр.
1бр.

Нарцис, бр.

tmarket

3.49лв.

5.99лв.

до 11/03

-42%

изтекла

Кайма смес 60/40, на грамаж
1гр.

КЕН

Кайма смес 60/40, на грамаж

tmarket

8.29лв.

от 09/02

Кайма ТРОЯНСКА СКАРА 60/40 смес 400 гр.
400гр.

ТРОЯНСКА СКАРА

Кайма ТРОЯНСКА СКАРА 60/40 смес 400 гр.

tmarket

5.29лв.

от 01/07

Мляно свинско месо 100% българско, кг.
500гр.

Мляно свинско месо 100% българско, кг.

tmarket

5лв.

от 15/07

Кайма БОНИ Стара планина смес 60/40 500гр
6,040.5кг.

БОНИ

Кайма БОНИ Стара планина смес 60/40 500гр

tmarket

6.99лв.

Кайма НАРОДНА унив. замр. 250г
250гр.

НАРОДЕН

Кайма НАРОДНА унив. замр. 250г

tmarket

2.29лв.