Промоции на Колбаси и Деликатеси в Lidl

Lidl
Колбаси и Деликатеси

5 актуални промоции


Изтекли и непромоционални продукти

Чешки луканков салам XXL
805гр.

Чешки луканков салам XXL

lidl

8.99лв.

до 28/06

изтекла

Деликатесен салам XXL
200гр.

Деликатесен салам XXL

lidl

3.49лв.

до 28/06

изтекла

Луканка
250гр.

Луканка

lidl

3.15лв.

до 28/06

изтекла

Луканка традиционна XXL
600гр.

Луканка традиционна XXL

lidl

11.49лв.

до 12/07

изтекла

Луканка Clean Label
170гр.

Луканка Clean Label

lidl

4.29лв.

5.99лв.

до 12/07

-28%

изтекла

Салам слайс
200гр.

Салам слайс

lidl

2.39лв.

3.49лв.

до 12/07

-32%

изтекла

Бекон
200гр.

Бекон

lidl

2.79лв.

3.79лв.

до 19/07

-26%

изтекла

Свински бут XXL
1кг.

Свински бут XXL

lidl

9.99лв.

до 19/07

изтекла

БОНИ Жарена вита шунка
1кг.

БОНИ Жарена вита шунка

lidl

10.89лв.

до 26/07

изтекла

КФМ Смядовска луканка
190гр.

КФМ Смядовска луканка

lidl

3.99лв.

до 26/07

изтекла

Шпек Бургас
250гр.

Шпек Бургас

lidl

4.99лв.

до 26/07

изтекла

Тандем Шунка Класик
220гр.

Тандем Шунка Класик

lidl

3.99лв.

до 26/07

изтекла

Деликатесен салам XXL
572гр.

Деликатесен салам XXL

lidl

8.99лв.

9.49лв.

до 31/07

-5%

изтекла

Кренвирши за малки и големи
200гр.

Кренвирши за малки и големи

lidl

3.19лв.

3.49лв.

до 31/07

-9%

изтекла

Бекон
190гр.

Бекон

lidl

3.99лв.

до 02/08

изтекла

Луканка по манастирски
260гр.

Луканка по манастирски

lidl

4.69лв.

6.49лв.

до 02/08

-28%

изтекла

Свинско филе
150гр.

Свинско филе

lidl

4.99лв.

до 02/08

изтекла

Бони Свински врат
700гр.

Бони Свински врат

lidl

6.992999999999999лв.

до 02/08

изтекла

Деликатесна шунка ХХL
400гр.

Деликатесна шунка ХХL

lidl

6.99лв.

до 09/08

изтекла

Лионски салам XXL
250гр.

Лионски салам XXL

lidl

1.99лв.

до 09/08

изтекла