Промоции на Пилешко

Магазин
Пилешко

29 актуални промоции

Пилешко бутче
1кг.

Пилешко бутче

Пилешко бутче

kaufland

3.99лв.

5.99лв.

до 28/07

-33%

Прясно цяло пиле
1кг.

Прясно цяло пиле

lidl

4.69лв.

6.99лв.

до 28/07

-33%

Прясно цяло пиле
1кг.

Прясно цяло пиле

lidl

4.69лв.

6.99лв.

до 28/07

-33%

Пресни пилешки крила
700гр.

Пресни пилешки крила

lidl

3.7лв.

4.99лв.

до 28/07

-26%

Прясно пилешко филе XXL
1кг.

Прясно пилешко филе XXL

lidl

10.39лв.

13.99лв.

до 28/07

-26%

Прeсен пилешки обезкостен бут
650гр.

Прeсен пилешки обезкостен бут

lidl

6.19лв.

8.29лв.

до 28/07

-25%

Пряснa пилешка подбедрица
600гр.

Пряснa пилешка подбедрица

lidl

3.59лв.

4.79лв.

до 28/07

-25%

Прясно пилешко бутче
1кг.

Прясно пилешко бутче

lidl

4.49лв.

5.99лв.

до 28/07

-25%

Прясно пилешко бонфиле
500гр.

Прясно пилешко бонфиле

lidl

5.99лв.

7.99лв.

до 28/07

-25%

Пилешко бонфиле
1кг.

Coco Rico

Пилешко бонфиле

kaufland

11.99лв.

15.99лв.

до 28/07

-25%

Black Angus
300гр.

Рибай стек

Black Angus

kaufland

15.99лв.

19.99лв.

до 28/07

-20%

Пилешко филе с подправки
600гр.

Шеф месар

Пилешко филе с подправки

kaufland

7.49лв.

9.19лв.

до 28/07

-18%

Пилешки крила
1кг.

Пилешки крила

Пилешки крила

kaufland

5.99лв.

6.99лв.

до 28/07

-14%

Amadori Панирани пилешки хапки
300гр.

Amadori Панирани пилешки хапки

lidl

4.59лв.

5.29лв.

до 28/07

-13%

Amadori Паниран пилешки шницел
300гр.

Amadori Паниран пилешки шницел

lidl

4.59лв.

5.29лв.

до 28/07

-13%

Amadori Панирани пилешки хапки
300гр.

Amadori Панирани пилешки хапки

lidl

4.59лв.

5.29лв.

до 28/07

-13%

Amadori Паниран пилешки шницел
300гр.

Amadori Паниран пилешки шницел

lidl

4.59лв.

5.29лв.

до 28/07

-13%

Amadori Панирани пилешки хапки
300гр.

Amadori Панирани пилешки хапки

lidl

4.59лв.

5.29лв.

до 28/07

-13%

Прясно пилешко мариновано филе
650гр.

Прясно пилешко мариновано филе

lidl

9.99лв.

до 27/07

Прясно пилешко мариновано филе
650гр.

Прясно пилешко мариновано филе

lidl

9.99лв.

до 27/07