Промоции на Десерти и млечни напитки

Магазин
Десерти и млечни напитки

41 актуални промоции

Плодово кисело мляко
400гр.

Плодово кисело мляко

lidl

1.29лв.

2.59лв.

до 28/07

-50%

Плодово кисело мляко
400гр.

Плодово кисело мляко

lidl

1.29лв.

2.59лв.

до 28/07

-50%

Торта Хавана
900гр.

Елей

Торта Хавана

kaufland

9.99лв.

15.79лв.

до 28/07

-37%

Френска селска торта
600гр.

КРИНОС

Френска селска торта

kaufland

7.99лв.

11.99лв.

до 28/07

-33%

Exquisa Скир
400гр.

Exquisa Скир

lidl

2.99лв.

4.19лв.

до 28/07

-29%

Напитка PRISUN Ягода-Банан 1.5 л.
1.5л.

PRISUN

Напитка PRISUN Ягода-Банан 1.5 л.

tmarket

2.17лв.

2.89лв.

до 30/07

-25%

Тирамису
90гр.

Тирамису

lidl

1.99лв.

2.49лв.

до 28/07

-20%

Троксерутин ДС 2% гел 40 грама Danhson
40гр.

Danhson

Троксерутин ДС 2% гел 40 грама Danhson

galen

5.06лв.

5.95лв.

до 26/07

-15%

Активиа натурална
280гр.

Danone

Активиа натурална

kaufland

1.59лв.

1.85лв.

до 28/07

-14%

Високопротеинова соева напитка
1л.

Високопротеинова соева напитка

lidl

3.49лв.

до 28/07

Десерт
450гр.

Десерт

lidl

7.49лв.

до 28/07

Тарталети
125гр.

Тарталети

lidl

2.99лв.

до 28/07

Тарталети
125гр.

Тарталети

lidl

2.99лв.

до 28/07

Crelando® Акрилни, маслени или акварелни бои

Crelando® Акрилни, маслени или акварелни бои

lidl

8.99лв.

до 28/07

Десерт
450гр.

Десерт

lidl

7.49лв.

до 28/07

Крем брюле
2x100гр.

Крем брюле

lidl

3.59лв.

до 28/07

Високопротеинов плодов скир различни видове
150гр.

EHRMANN

Високопротеинов плодов скир различни видове

kaufland

1.59лв.

до 28/07

Crelando® Акрилни, маслени или акварелни бои

Crelando® Акрилни, маслени или акварелни бои

lidl

8.99лв.

до 28/07

Мини еклери
200гр.

Мини еклери

lidl

4.29лв.

до 28/07

Ванилов крем
4x100гр.

Ванилов крем

lidl

4.99лв.

до 28/07