Промоции на Масло, Маргарин в CBA

CBA
Масло, Маргарин

1 актуални промоции


Изтекли и непромоционални продукти

Deutsche Markenbutter Краве Масло 125 Г
125гр.

Deutsche Markenbutter Краве Масло 125 Г

cba

2.89лв.

3.89лв.

до 24/01

-26%

изтекла

домати чери коктейлни 250гр
250гр.

домати чери коктейлни 250гр

cba

3.99лв.

6.49лв.

до 06/03

-39%

изтекла

маргарин Калиакра с вкус на масло 500гр
500гр.

маргарин Калиакра с вкус на масло 500гр

cba

2.99лв.

4.89лв.

до 17/07

-39%

изтекла

Nn Deutschemarkenbutter Кр Масло 82%125Г 125G
125гр.

Nn Deutschemarkenbutter Кр Масло 82%125Г 125G

cba

2.89лв.

3.69лв.

до 24/07

-22%

масло краве Верея 125гр
125гр.

масло краве Верея 125гр

cba

3.94лв.

от 27/04

продукт за мазане с масло Белла 400гр
400гр.

продукт за мазане с масло Белла 400гр

cba

4.79лв.

от 02/11

Масло Краве Френско Monarch 250 Гр
250гр.

Масло Краве Френско Monarch 250 Гр

cba

4.99лв.

от 07/12

масло краве Милтекс 125гр пергамент
125гр.

масло краве Милтекс 125гр пергамент

cba

2.34лв.

от 07/12

Deutsche Markenbutter Краве Масло 125 Г
125гр.

Deutsche Markenbutter Краве Масло 125 Г

cba

3.89лв.

от 07/12

Deutschemarkenbutter Краве Масло 250 Гр 250G
250гр.

Deutschemarkenbutter Краве Масло 250 Гр 250G

cba

7.99лв.

от 07/12

Nn Deutschemarkenbutter Кр Масло 82%125Г 125G
125гр.

Nn Deutschemarkenbutter Кр Масло 82%125Г 125G

cba

3.19лв.

от 07/12

Tommi Продукт За Мазане 25% 500 Гр
500гр.

Tommi Продукт За Мазане 25% 500 Гр

cba

2.99лв.

от 07/12

продукт за мазане Калиакра Класика 450гр
450гр.

продукт за мазане Калиакра Класика 450гр

cba

3.49лв.

от 07/12

Tommi Продукт За Мазане 25% 500 Гр
500гр.

Tommi Продукт За Мазане 25% 500 Гр

cba

2.99лв.

от 04/07

Масло Краве Френско Monarch 250 Гр
250гр.

Масло Краве Френско Monarch 250 Гр

cba

6.39лв.

от 18/07

масло краве Милтекс 125гр пергамент
125гр.

масло краве Милтекс 125гр пергамент

cba

2.34лв.

от 18/07

Deutschemarkenbutter Краве Масло 250 Гр 250G
250гр.

Deutschemarkenbutter Краве Масло 250 Гр 250G

cba

8.99лв.

от 18/07

Nn Deutschemarkenbutter Кр Масло 82%250Г
250гр.

Nn Deutschemarkenbutter Кр Масло 82%250Г

cba

7.19лв.

от 18/07

Tommiпродукт За Мазане С Вкус Масло 500Г 500G
500гр.

Tommiпродукт За Мазане С Вкус Масло 500Г 500G

cba

2.99лв.

от 18/07

Калиакра Продукт За Мазане Класика 250 Гр 250G
250гр.

Калиакра Продукт За Мазане Класика 250 Гр 250G

cba

2.79лв.

от 18/07