Промоции на Консерви в TMarket

TMarket
Консерви

1 актуални промоции


Изтекли и непромоционални продукти

ДЕЛИМАНО ЕЪР ФРАЙЕР ЧЕРВЕН ПРО
1л.

Delimano

ДЕЛИМАНО ЕЪР ФРАЙЕР ЧЕРВЕН ПРО

tmarket

150лв.

160лв.

до 02/05

-6%

изтекла

Пастет ТАНДЕМ апетит 180 гр
180гр.

ТАНДЕМ

Пастет ТАНДЕМ апетит 180 гр

tmarket

1.64лв.

2.19лв.

до 22/08

-25%

изтекла

Конфитюр ОЛИНЕЗА малини 300гр
300гр.

ОЛИНЕЗА

Конфитюр ОЛИНЕЗА малини 300гр

tmarket

1.99лв.

2.29лв.

до 25/08

-13%

изтекла

Конфитюр ОЛИНЕЗА къпини 300гр
300гр.

ОЛИНЕЗА

Конфитюр ОЛИНЕЗА къпини 300гр

tmarket

1.99лв.

2.29лв.

до 25/08

-13%

изтекла

Конфитюр ОЛИНЕЗА боровинки 300гр
300гр.

ОЛИНЕЗА

Конфитюр ОЛИНЕЗА боровинки 300гр

tmarket

2.39лв.

2.69лв.

до 25/08

-11%

изтекла

Део спрей STR8 Protect Xtreme 150мл
150мл.

STR8

Део спрей STR8 Protect Xtreme 150мл

tmarket

5.29лв.

5.99лв.

до 25/08

-12%

изтекла

Конфитюр ОЛИНЕЗА ягоди 300гр
300гр.

ОЛИНЕЗА

Конфитюр ОЛИНЕЗА ягоди 300гр

tmarket

1.99лв.

2.29лв.

до 25/08

-13%

изтекла

Конфитюр ОЛИНЕЗА вишни 300гр
300гр.

ОЛИНЕЗА

Конфитюр ОЛИНЕЗА вишни 300гр

tmarket

1.99лв.

2.29лв.

до 25/08

-13%

изтекла

Компот PIPERKA малини 680гр
680гр.

PIPERKA

Компот PIPERKA малини 680гр

tmarket

2.49лв.

2.99лв.

до 08/12

-17%

изтекла

Сос ATLANTIC Италиански доматен 700 г
700гр.

ATLANTIC

Сос ATLANTIC Италиански доматен 700 г

tmarket

2.29лв.

2.89лв.

до 24/01

-21%

изтекла

Кисело зеле листа Реколта 1.6 кг
1.6кг.

РЕКОЛТА

Кисело зеле листа Реколта 1.6 кг

tmarket

4.99лв.

5.59лв.

до 24/01

-11%

изтекла

Сос ATLANTIC доматен с босилек 700гр
700гр.

ATLANTIC

Сос ATLANTIC доматен с босилек 700гр

tmarket

2.29лв.

2.89лв.

до 24/01

-21%

изтекла

Сос ATLANTIC доматен с гъби 700 г
700гр.

ATLANTIC

Сос ATLANTIC доматен с гъби 700 г

tmarket

2.29лв.

2.89лв.

до 24/01

-21%

изтекла

Капия ДИЕС печена 680 г
680гр.

DIES

Капия ДИЕС печена 680 г

tmarket

3.09лв.

Лютеница PHILICON 2000 ШКУМБАТА 330гр
330гр.

PHILICON

Лютеница PHILICON 2000 ШКУМБАТА 330гр

tmarket

3.29лв.

от 12/04

Домати DIVELLA белени 400гр
400гр.

DIVELLA

Домати DIVELLA белени 400гр

tmarket

1.79лв.

2.39лв.

до 26/09

-25%

изтекла

Малиджано Гурменица 490гр
490гр.

Гурменица

Малиджано Гурменица 490гр

tmarket

6.74лв.

8.99лв.

до 23/10

-25%

изтекла

Лед на кубчета 1 кг
1кг.

Лед на кубчета 1 кг

tmarket

1.11лв.

1.49лв.

до 30/10

-26%

изтекла

Салата с нахут,червен боб нас.кг
1кг.

Салата с нахут,червен боб нас.кг

tmarket

7.92лв.

9.9лв.

до 07/11

-20%

изтекла

Лютеница ОЛИНЕЗА традиционна 520 г
520гр.

ОЛИНЕЗА

Лютеница ОЛИНЕЗА традиционна 520 г

tmarket

5.89лв.

от 02/05