Промоции на Снакс, Чипс в TMarket

TMarket
Снакс, Чипс

21 оферти

60гр.

ЗЛАТНА ДОБРУДЖА

Солети ЗЛАТНА ДОБРУДЖА 60 г

tmarket

0.35лв.

0.45лв.

до 15/04

-22%

140гр.

CHIO

Чипс CHIO сол 140 г

tmarket

2.99лв.

4.29лв.

до 15/04

-30%

140гр.

CHIO

Чипс CHIO паприка 140 г

tmarket

2.99лв.

4.29лв.

до 15/04

-30%

140гр.

CHIO

Чипс CHIO сирене 140 гр

tmarket

2.99лв.

4.29лв.

до 15/04

-30%

140гр.

CHIO

Чипс CHIO сметана и лук 140 г

tmarket

2.99лв.

4.29лв.

до 15/04

-30%

140гр.

CHIO

Чипс CHIO пиле 140гр

tmarket

2.99лв.

4.29лв.

до 15/04

-30%

50гр.

ЗЛАТНА ДОБРУДЖА

Солети ЗЛАТНА ДОБРУДЖА детски 50 г

tmarket

0.49лв.

0.69лв.

до 15/04

-29%

50гр.

Зайо Байо

Снакс ЗАЙО БАЙО натурален с масло 50гр

tmarket

0.55лв.

0.65лв.

до 15/04

-15%

80гр.

BAKE ROLLS

BAKE ROLLS 7 DAYS натурален 80 г

tmarket

1.19лв.

1.49лв.

до 15/04

-20%

70гр.

BAKE ROLLS

BAKE ROLLS 7 DAYS пица 70 г

tmarket

1.19лв.

1.49лв.

до 15/04

-20%

70гр.

BAKE ROLLS

BAKE ROLLS 7 DAYS спанак 70 г

tmarket

1.19лв.

1.49лв.

до 15/04

-20%

60гр.

BYOND

Оризов чипс BYOND домати и чедър 60г

tmarket

1.49лв.

1.85лв.

до 16/04

-19%

60гр.

BYOND

Оризов чипс BYOND сметана и лук 60г

tmarket

1.49лв.

1.85лв.

до 16/04

-19%

50гр.

Зайо Байо

Снакс ЗАЙО БАЙО с лук 50гр

tmarket

0.69лв.

0.85лв.

до 15/04

-19%

60гр.

Зайо Байо

Снакс ЗАЙО БАЙО сладка царевица 60 гр.

tmarket

0.69лв.

0.85лв.

до 15/04

-19%

60гр.

Зайо Байо

Снакс ЗАЙО БАЙО за момиче с играчка 60гр

tmarket

2.39лв.

2.79лв.

до 16/04

-14%

60гр.

Зайо Байо

Снакс ЗАЙО БАЙО за момче с играчка 60гр

tmarket

2.39лв.

2.79лв.

до 16/04

-14%

225гр.

EL SABOR

Чипс Nacho EL SABOR царевичен натурален 225 гр.

tmarket

3.69лв.

4.45лв.

до 16/04

-17%

225гр.

EL SABOR

Чипс Nacho EL SABOR царевичен със сирене 225 гр.

tmarket

3.69лв.

4.45лв.

до 16/04

-17%

250гр.

CHIO

Макси Микс 250 г

tmarket

4.99лв.

5.89лв.

до 16/04

-15%