Промоции на Сосове в CBA

CBA
Сосове

0 актуални промоции


Изтекли и непромоционални продукти

сос за месо Deroni дива боровинка 330гр
330гр.

сос за месо Deroni дива боровинка 330гр

cba

3.39лв.

4.79лв.

до 03/05

-29%

изтекла

сос Remia BBQ барбекю  250мл
250мл.

сос Remia BBQ барбекю 250мл

cba

3.49лв.

4.99лв.

до 29/11

-30%

изтекла

кетчуп Heinz Оригинал 570гр
570гр.

кетчуп Heinz Оригинал 570гр

cba

5.99лв.

7.49лв.

до 29/11

-20%

изтекла

майонеза Heinz 480мл
480мл.

майонеза Heinz 480мл

cba

4.99лв.

7.99лв.

до 29/11

-38%

изтекла

нар бр
1бр.

нар бр

cba

1.99лв.

3.99лв.

до 17/01

-50%

изтекла

горчица Oberon Едрозърнеста 130гр
130гр.

горчица Oberon Едрозърнеста 130гр

cba

1.54лв.

1.79лв.

до 05/06

-14%

изтекла

сос за спагети Barilla Арабиата пикантен 400гр
400гр.

сос за спагети Barilla Арабиата пикантен 400гр

cba

3.49лв.

5.69лв.

до 12/06

-39%

изтекла

соев сос Deroni терияки 130мл
130мл.

соев сос Deroni терияки 130мл

cba

2.69лв.

3.49лв.

до 12/06

-23%

изтекла

сос чили Deroni Chili Garden с чушки Халапеньо 200гр
200гр.

сос чили Deroni Chili Garden с чушки Халапеньо 200гр

cba

4.49лв.

от 02/02

сос за месо Deroni грилована чушка 330гр
330гр.

сос за месо Deroni грилована чушка 330гр

cba

4.79лв.

от 16/02

сос чили Deroni Chili Garden с чушки Хабанеро 200гр
200гр.

сос чили Deroni Chili Garden с чушки Хабанеро 200гр

cba

4.49лв.

от 20/04

горчица Олинеза деликатесна 130гр
130гр.

горчица Олинеза деликатесна 130гр

cba

1.89лв.

от 08/06

душ гел Creme 21 Original 250мл
250мл.

душ гел Creme 21 Original 250мл

cba

5.99лв.

от 03/08

кетчуп зелени домати Deroni Chili Garden сладък 265гр
265гр.

кетчуп зелени домати Deroni Chili Garden сладък 265гр

cba

3.39лв.

от 12/10

майонеза Олинеза Vegan без яйца 230гр
230гр.

майонеза Олинеза Vegan без яйца 230гр

cba

3.69лв.

от 23/11

майонеза Remia лека 25% 500мл
500мл.

майонеза Remia лека 25% 500мл

cba

5.99лв.

от 23/11

дресинг салатен Remia Ranch 250мл
250мл.

дресинг салатен Remia Ranch 250мл

cba

4.99лв.

от 23/11

душ гел Creme 21 Original 250мл
250мл.

душ гел Creme 21 Original 250мл

cba

5.99лв.

от 07/12

Jim Beam Bourbon Whiskey Бърбън Джим Бийм 1Л
1л.

Jim Beam Bourbon Whiskey Бърбън Джим Бийм 1Л

cba

35.99лв.

от 07/12

бира Zimbru premium 5.0% кен 500мл
500мл.

бира Zimbru premium 5.0% кен 500мл

cba

1.89лв.

от 07/12