Промоции на Перилни препарати за деца в Kaufland

Kaufland
Перилни препарати за деца

0 актуални промоции


Изтекли и непромоционални продукти

Гел за пране
900мл.

Sensimo

Гел за пране

kaufland

6.99лв.

9.99лв.

до 31/01

-30%

изтекла

Омекотител
900мл.

Sensimo

Омекотител

kaufland

4.99лв.

до 28/03

изтекла

Гел за пране
900мл.

Sensimo

Гел за пране

kaufland

9.79лв.

до 11/07

изтекла

Гел за пране различни видове
900мл.

Sensimo

Гел за пране различни видове

kaufland

7.99лв.

9.99лв.

до 31/10

-20%

изтекла

Гел за пране различни видове
900мл.

Sensimo

Гел за пране различни видове

kaufland

7.99лв.

9.99лв.

до 31/10

-20%

изтекла

Омекотител различни видове
900мл.

Sensimo

Омекотител различни видове

kaufland

3.99лв.

4.99лв.

до 31/10

-20%

изтекла

Препарат за бебeшки съдове
500мл.

Frosch Baby

Препарат за бебeшки съдове

kaufland

3.49лв.

4.49лв.

до 31/01

-22%

изтекла

омекотител концeнтрат различни аромати/1л=50пр

Maxima

омекотител концeнтрат различни аромати/1л=50пр

kaufland

8.99лв.

до 10/09

изтекла

Омекотител
1.7л.

Teo Bebe

Омекотител

kaufland

6.99лв.

9.55лв.

до 26/11

-27%

изтекла

Гел

Planet Baby

Гел

kaufland

13.79лв.

до 14/04

изтекла

Прах Gentle & Clean различни видове

Teo Bebe

Прах Gentle & Clean различни видове

kaufland

9.39лв.

до 14/04

изтекла

Омекотител

FROSCH BABY

Омекотител

kaufland

3.69лв.

4.69лв.

до 12/05

-21%

изтекла

Препарат за бебeшки съдове
500мл.

Frosch Baby

Препарат за бебeшки съдове

kaufland

3.59лв.

4.49лв.

до 12/05

-20%

изтекла

Teo Bebe ОмекотителCotton Soft Lavender 1,9л 1.9l
1.9л.

Teo Bebe ОмекотителCotton Soft Lavender 1,9л 1.9l

kaufland

11.49лв.

от 19/01

Chicco Омекотител Нежно Докосване 750мл
750мл.

Chicco Омекотител Нежно Докосване 750мл

kaufland

6.49лв.

от 17/05

Chicco Омекотител Сладък Талк 750мл
750мл.

Chicoo

Chicco Омекотител Сладък Талк 750мл

kaufland

6.49лв.

от 31/05

Ariel Baby гел за пране, 40 пранета 2.2L
2.2л.

Ariel Baby гел за пране, 40 пранета 2.2L

kaufland

32.99лв.

от 22/11

Sensimo Гел Пране Концентрат, Бебе 900Мл 36Пр.
900мл.

Sensimo Гел Пране Концентрат, Бебе 900Мл 36Пр.

kaufland

12.89лв.

от 27/12

Teo Bebe 2In1 Прах Пране Lavender 1,5Кг
1.5кг.

Teo Bebe 2In1 Прах Пране Lavender 1,5Кг

kaufland

12.49лв.

от 24/01

Teo Bebe Гел За Пране Cotton Soft-Lavender 1,1Л
1.1л.

Teo Bebe

Teo Bebe Гел За Пране Cotton Soft-Lavender 1,1Л

kaufland

12.49лв.

от 24/01