Промоции на Сладоледени торти и десерти в Kaufland

Kaufland
Сладоледени торти и десерти

2 актуални промоции


Изтекли и непромоционални продукти

Сладоледено руло
1л.

K-Classic

Сладоледено руло

kaufland

2.19лв.

2.99лв.

до 05/07

-27%

изтекла

Сладоледена торта

Jimmy`s

Сладоледена торта

kaufland

10.49лв.

14.99лв.

до 18/04

-30%

изтекла

Сладоледена торта различни вкусове
500гр.

Denny

Сладоледена торта различни вкусове

kaufland

4.99лв.

6.85лв.

до 06/06

-27%

изтекла

Сладоледена торта различни вкусове
840гр.

Jimmy`s

Сладоледена торта различни вкусове

kaufland

7.49лв.

14.99лв.

до 20/06

-50%

изтекла

Сладоледен десерт

SNICKERS/MARS

Сладоледен десерт

kaufland

0.74лв.

1.48лв.

до 12/09

-50%

изтекла

Десертна чиния Vermeil Ø19 см

Duralex

Десертна чиния Vermeil Ø19 см

kaufland

1.49лв.

2.99лв.

до 27/03

-50%

изтекла

Сладоледени бонбони

MILKA

Сладоледени бонбони

kaufland

2.26лв.

3.49лв.

до 10/07

-35%

изтекла

Сладоледени бонбони

OREO

Сладоледени бонбони

kaufland

2.26лв.

3.49лв.

до 10/07

-35%

изтекла

Капучино шоколад или ванилия
125гр.

K-Classic

Капучино шоколад или ванилия

kaufland

1.15лв.

1.39лв.

до 17/07

-17%

изтекла

Сладолед на клечка 73,5 г
73.5гр.

Snickers

Сладолед на клечка 73,5 г

kaufland

1.64лв.

3.29лв.

до 11/09

-50%

изтекла

Сладоледен десерт с шоколад, ванилия или кокос
210гр.

Мочи

Сладоледен десерт с шоколад, ванилия или кокос

kaufland

4.99лв.

до 02/10

изтекла

Сладоледено руло
570гр.

After Eight

Сладоледено руло

kaufland

5.49лв.

9.29лв.

до 18/06

-41%

изтекла

Сладолед фунийка ванилия и шоколад
71гр.

K-Classic

Сладолед фунийка ванилия и шоколад

kaufland

1.09лв.

1.29лв.

до 16/07

-16%

изтекла

Сладоледена торта ръчно приготвена
840гр.

Jimmy`s

Сладоледена торта ръчно приготвена

kaufland

12.99лв.

18.99лв.

до 30/07

-32%

изтекла

Минипалачинки замразени
480гр.

Vici

Минипалачинки замразени

kaufland

4.99лв.

6.99лв.

до 13/08

-29%

изтекла

Сладоледени бонбони
54гр.

MILKA

Сладоледени бонбони

kaufland

1.94лв.

2.99лв.

до 27/08

-35%

изтекла

Шоколадов десерт

Snickers / Mars

Шоколадов десерт

kaufland

3.39лв.

4.59лв.

до 01/10

-26%

изтекла

Сладоледени бонбони
54гр.

OREO

Сладоледени бонбони

kaufland

3.04лв.

4.69лв.

до 21/04

-35%

изтекла

Сладоледена торта ванилия
370гр.

FAMILIA

Сладоледена торта ванилия

kaufland

6.99лв.

11.99лв.

до 12/05

-42%

изтекла

Шоколадов десерт

Snickers/Mars/Twix

Шоколадов десерт

kaufland

4.49лв.

5.99лв.

до 26/05

-25%

изтекла