Lavera

Био защитен бебешки крем 75мл

balevbio

75мл.

9.99лв.

14.99лв.

Снимка на продукт

-33%

Сподели
Сигнал

Промоции на Lavera Био защитен бебешки крем 75мл в balevbio. Сравни цените на Био защитен бебешки крем 75мл в България - спести време и пари с помощта на mysupermarket.bg

• Био нощна свещичка• За лице и тяло Интензивна грижа и нежна защита за деликатната кожа на бебета и деца Защитният крем предпазва чувствителната кожа на бебета и деца от изсушаване и интензивно я хидратира. Висококачествените био масла от маслина, слънчоглед и нощна свещичка подхранват чувствителната кожа и й осигуряват цялостна защита. Кремът се нанася лесно и се абсорбира бързо от кожата. НЕ съдържа изкуствени ароматизатори, оцветители или консерванти и така се избягват евентуални кожни раздразнения. • NATRUE-сертифициран продукт• С био растителни съставки от собствено производство• Веган Какво съдържа? 100% НАТУРАЛНИ СЪСТАВКИ ОТ БИО ЗЕМЕДЕЛИЕ Масло от био нощна свещичка: Ценното растително масло снабдява кожата с ценни липиди и интензивно подхранва. Така подсилва естествените защитни функции на кожата. Био масло от ши: Образува защитен филм на кожата и засилва естествените й защитни функции. Начин на употреба: Нанесете на чиста кожа на тялото и лицето при нужда и масажирайте нежно. Съвет: Подходящ и за възрастни, които се нуждаят от интензивна грижа. Особено подходящ за масаж при бременност. Ценното масло от нощна свещичка предпазва кожата от изсушаване. Био маслото от маслина и слънчоглед запазват еластичността на кожата и я правят кадифено мека при докосване.• Био нощна свещичка• За лице и тяло Интензивна грижа и нежна защита за деликатната кожа на бебета и деца Защитният крем предпазва чувствителната кожа на бебета и деца от изсушаване и интензивно я хидратира. Висококачествените био масла от маслина, слънчоглед и нощна свещичка подхранват чувствителната кожа и й осигуряват цялостна защита. Кремът се нанася лесно и се абсорбира бързо от кожата. НЕ съдържа изкуствени ароматизатори, оцветители или консерванти и така се избягват евентуални кожни раздразнения. • NATRUE-сертифициран продукт• С био растителни съставки от собствено производство• Веган Какво съдържа? 100% НАТУРАЛНИ СЪСТАВКИ ОТ БИО ЗЕМЕДЕЛИЕ Масло от био нощна свещичка: Ценното растително масло снабдява кожата с ценни липиди и интензивно подхранва. Така подсилва естествените защитни функции на кожата. Био масло от ши: Образува защитен филм на кожата и засилва естествените й защитни функции. Начин на употреба: Нанесете на чиста кожа на тялото и лицето при нужда и масажирайте нежно. Съвет: Подходящ и за възрастни, които се нуждаят от интензивна грижа. Особено подходящ за масаж при бременност. Ценното масло от нощна свещичка предпазва кожата от изсушаване. Био маслото от маслина и слънчоглед запазват еластичността на кожата и я правят кадифено мека при докосване.

Предоставената информация е публична. В случай, че информацията се окаже невярна, MySupermarket не дължи вреди на никого.

Подобни Промоции