PharmaCare Europe Ltd.

Капки за бебета над 6 месеца 20мл

balevbio

20мл.

9.99лв.

21.19лв.

Снимка на продукт

-53%

изтекла

Сподели
Сигнал

Промоции на PharmaCare Europe Ltd. Капки за бебета над 6 месеца 20мл в balevbio. Сравни цените на Капки за бебета над 6 месеца 20мл в България - спести време и пари с помощта на mysupermarket.bg

Предназначение: Подпомага дейността на имунната система. Положителният ефект на хранителната добавка се основава на високото съдържание на флавоноиди, високоефективни естествени антиоксиданти, съдържащи се в екстракта от плодове на черен бъз. В състава на хранителната добавка е добавен натурален Витамин С (екстракт от плод шипка (Rosa Canina) съдържащ 70% Витамин С ) за допълнително благоприятно повлияване на имунните функции. Начинът на производство на Самбукол спомага за запазването на максимална стойност на натурално произлизащите полезни вещества. Самбукол® е подкрепен от повече от 20 години научни изследвания. Самбукол® с АнтиВирин® течен екстракт от черен бъз може да се използва целогодишно, за да се подпомага дейността на имунната система. Указание за употреба: Напълнете пипетата според препоръчителната дневна доза и я изсипете директно в устата на детето или смесете със студена вода, храна или сок. Препоръчителната дневна доза: Новородени – 6-12 месеца – 1 мл. /2 пълни пипети/ Бебета – 12-24 месеца – 2 мл. /4 пълни пипети/ Не съдържа изкуствени оцветители, подсладители и аромати! Без глутен и мая! Подходящо за вегетарианци и вегани!Предназначение: Подпомага дейността на имунната система. Положителният ефект на хранителната добавка се основава на високото съдържание на флавоноиди, високоефективни естествени антиоксиданти, съдържащи се в екстракта от плодове на черен бъз. В състава на хранителната добавка е добавен натурален Витамин С (екстракт от плод шипка (Rosa Canina) съдържащ 70% Витамин С ) за допълнително благоприятно повлияване на имунните функции. Начинът на производство на Самбукол спомага за запазването на максимална стойност на натурално произлизащите полезни вещества. Самбукол® е подкрепен от повече от 20 години научни изследвания. Самбукол® с АнтиВирин® течен екстракт от черен бъз може да се използва целогодишно, за да се подпомага дейността на имунната система. Указание за употреба: Напълнете пипетата според препоръчителната дневна доза и я изсипете директно в устата на детето или смесете със студена вода, храна или сок. Препоръчителната дневна доза: Новородени – 6-12 месеца – 1 мл. /2 пълни пипети/ Бебета – 12-24 месеца – 2 мл. /4 пълни пипети/ Не съдържа изкуствени оцветители, подсладители и аромати! Без глутен и мая! Подходящо за вегетарианци и вегани!

Предоставената информация е публична. В случай, че информацията се окаже невярна, MySupermarket не дължи вреди на никого.

Подобни Актуални Промоции