MGD

Селен 60 капсули х 50μg

balevbio

19.5гр.

9.89лв.

12.29лв.

Снимка на продукт

-20%

Сподели
Сигнал

Промоции на MGD Селен 60 капсули х 50μg в balevbio. Сравни цените на Селен 60 капсули х 50μg в България - спести време и пари с помощта на mysupermarket.bg

ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА Предназначение: Селенът допринасят за нормалната функция на имунната система. Витамин Е допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес. Препоръчителен дневен прием: 1 капсула дневно. Дневният прием осигурява (1 капсула): Витамин Е 6mg α-ТЕ (50%) *РКП, селен 50 μg (90%) *РКП. *Референтни количества за дневен прием на средностатистически възрастен (8400 kJ/ 2000 kcal) Забележка: Препоръчителният дневен прием не трябва да бъде надвишаван. Продуктът не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене. Деца под 18 години, бременни и кърмещи жени трябва да се консултират със специалист преди употреба. Съхранявайте на място недостъпно за деца. Съхранение: на прохладно, сухо и защитено от светлина място.ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА Предназначение: Селенът допринасят за нормалната функция на имунната система. Витамин Е допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес. Препоръчителен дневен прием: 1 капсула дневно. Дневният прием осигурява (1 капсула): Витамин Е 6mg α-ТЕ (50%) *РКП, селен 50 μg (90%) *РКП. *Референтни количества за дневен прием на средностатистически възрастен (8400 kJ/ 2000 kcal) Забележка: Препоръчителният дневен прием не трябва да бъде надвишаван. Продуктът не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене. Деца под 18 години, бременни и кърмещи жени трябва да се консултират със специалист преди употреба. Съхранявайте на място недостъпно за деца. Съхранение: на прохладно, сухо и защитено от светлина място.

Предоставената информация е публична. В случай, че информацията се окаже невярна, MySupermarket не дължи вреди на никого.

Подобни Промоции