BAUCK GMBH&CO.KG

Био смес за черен хляб без глутен 500г

balevbio

500гр.

10.59лв.

Снимка на продукт
Сподели
Сигнал

Промоции на BAUCK GMBH&CO.KG Био смес за черен хляб без глутен 500г в balevbio. Сравни цените на Био смес за черен хляб без глутен 500г в България - спести време и пари с помощта на mysupermarket.bg

Веган. Суха смес за приготвяне на черен хляб с оризово брашно. Една опаковка е достатъчна за приготвяне на около 750g хляб. Указание за употреба Приготвяне в хлебопекарна: В съда за печене добавете 350ml студена вода, след това сместа за хляб и 1 пакетче суха мая. Печете на бърза програма, „на тъмно“. По време на месенето отпуснете тестото от краищата 2-3 пъти, за оптимално размесване. Класическо печене: Разбъркайте съдържанието от опаковката и 1 пакетче суха мая с хладка вода. Месете около 5 минути с ръчен миксер или кухненски робот с кука за тесто. Поставете тестото в тава или в намаслена форма за хляб (25х10см), загладете с вода и след това намажете с растително масло. Покрийте с фолио и оставете да втаса на топло за около 15 минути. Загрейте предварително фурната на 250°C (с горно и долно нагряване) и печете хляба на средна височина за 50 минути. Когато се опече го извадете от формата и оставете да се охлади добре преди да го нарежете. Малки питки: Замесете тестото както е описано по-горе. С мокри ръце оформете питка с дължина около 10 см и дебелина 2-3 см. Поставете ги в леко намазнена тава за печене и загладете с вода. Оставете да втасат на топло място за 15 минути. Печете в предварително загрята фурна на 200°C за около 40 минути.   Хранителни стойности   за 100g   Енергийна стойност   1785kJ/ 427kcal   Мазнини   19g   - от които наситени мастни киселини   2,3g   Въглехидрати   46g   - от които захари   1,4g   Белтъци   13g   Сол   1,9g   Влакнини   7,4g Съхранение: На сухо и хладно място. Изображението върху опаковката е символично. Нивото на запълване може да варира поради технически причини.Веган. Суха смес за приготвяне на черен хляб с оризово брашно. Една опаковка е достатъчна за приготвяне на около 750g хляб. Указание за употреба Приготвяне в хлебопекарна: В съда за печене добавете 350ml студена вода, след това сместа за хляб и 1 пакетче суха мая. Печете на бърза програма, „на тъмно“. По време на месенето отпуснете тестото от краищата 2-3 пъти, за оптимално размесване. Класическо печене: Разбъркайте съдържанието от опаковката и 1 пакетче суха мая с хладка вода. Месете около 5 минути с ръчен миксер или кухненски робот с кука за тесто. Поставете тестото в тава или в намаслена форма за хляб (25х10см), загладете с вода и след това намажете с растително масло. Покрийте с фолио и оставете да втаса на топло за около 15 минути. Загрейте предварително фурната на 250°C (с горно и долно нагряване) и печете хляба на средна височина за 50 минути. Когато се опече го извадете от формата и оставете да се охлади добре преди да го нарежете. Малки питки: Замесете тестото както е описано по-горе. С мокри ръце оформете питка с дължина около 10 см и дебелина 2-3 см. Поставете ги в леко намазнена тава за печене и загладете с вода. Оставете да втасат на топло място за 15 минути. Печете в предварително загрята фурна на 200°C за около 40 минути.   Хранителни стойности   за 100g   Енергийна стойност   1785kJ/ 427kcal   Мазнини   19g   - от които наситени мастни киселини   2,3g   Въглехидрати   46g   - от които захари   1,4g   Белтъци   13g   Сол   1,9g   Влакнини   7,4g Съхранение: На сухо и хладно място. Изображението върху опаковката е символично. Нивото на запълване може да варира поради технически причини.

Предоставената информация е публична. В случай, че информацията се окаже невярна, MySupermarket не дължи вреди на никого.

Подобни Промоции