БИО БЪЛГАРИЯ ООД

Био айрян Хармоника 500мл

balevbio

500мл.

2.99лв.

Био айрян Хармоника 500мл

от 19/06

Сподели
Сигнал

Промоции на БИО БЪЛГАРИЯ ООД Био айрян Хармоника 500мл в balevbio. Сравни цените на Био айрян Хармоника 500мл в България - спести време и пари с помощта на mysupermarket.bg

Айрян от прясно мляко Прави се от пълномаслено прясно мляко, не от кисело. Затопля се прясното мляко и водата до 45 градуса, смесват се (30% вода, 70% мляко) и се добавя специална закваска за айран. Оставя се на топло да се закваси и точно, когато стане най-вкусен се слага на студено, за да се запази вкуса. С филтрирана вода Прави се с филтрирана витошка вода със специален немски филтър. Водата е само 30%, останалото е прясното мляко. С малко сол Слага се съвсем малко сол, много по-малко, от колкото пише в учебниците. Има две причини за това решение: първо, защото многото сол е вредна за здравето, второ, защото по-малкото сол позволява да се разкрият всички вкусови качества на айрана, за да може наистина да се постигн пълен вкус. Нехомогенизиран Прави се без да се хомогенизира млякото. Това означава, че не се разбива мазнинките в структурата на млякото. Мазнината носи много вкус и чар, а масовото хомогенизиране пречи на организма да я усвоява правилно. Резултатът е малки бучки масло и плътен каймак в айрана. Препоръчваме ви да го разклатите добре преди да го изпиете. Пастьоризация на млякото   Хранителни стойности   за 100g   Енергийна стойност   172 kJ/41kcal   Мазнини   2,3g   - от които наситени мастни киселини   1,5g   Въглехидрати   2,9g   - от които захари   2,9g   Белтъци   2,2g   Сол   0,3g *РКП - Референтни количества за прием на средностатистически възрастен при 8400 кJ/ 2000 kcal дневноАйрян от прясно мляко Прави се от пълномаслено прясно мляко, не от кисело. Затопля се прясното мляко и водата до 45 градуса, смесват се (30% вода, 70% мляко) и се добавя специална закваска за айран. Оставя се на топло да се закваси и точно, когато стане най-вкусен се слага на студено, за да се запази вкуса. С филтрирана вода Прави се с филтрирана витошка вода със специален немски филтър. Водата е само 30%, останалото е прясното мляко. С малко сол Слага се съвсем малко сол, много по-малко, от колкото пише в учебниците. Има две причини за това решение: първо, защото многото сол е вредна за здравето, второ, защото по-малкото сол позволява да се разкрият всички вкусови качества на айрана, за да може наистина да се постигн пълен вкус. Нехомогенизиран Прави се без да се хомогенизира млякото. Това означава, че не се разбива мазнинките в структурата на млякото. Мазнината носи много вкус и чар, а масовото хомогенизиране пречи на организма да я усвоява правилно. Резултатът е малки бучки масло и плътен каймак в айрана. Препоръчваме ви да го разклатите добре преди да го изпиете. Пастьоризация на млякото   Хранителни стойности   за 100g   Енергийна стойност   172 kJ/41kcal   Мазнини   2,3g   - от които наситени мастни киселини   1,5g   Въглехидрати   2,9g   - от които захари   2,9g   Белтъци   2,2g   Сол   0,3g *РКП - Референтни количества за прием на средностатистически възрастен при 8400 кJ/ 2000 kcal дневно

Предоставената информация е публична. В случай, че информацията се окаже невярна, MySupermarket не дължи вреди на никого.

Подобни Промоции